Workshops

Algemeen:

Een workshop bestaat uit één of twee dagdelen van ongeveer 3 uur en is inclusief materiaal, koffie/thee en wat lekkers. De kosten dienen na afloop van de workshop voldaan te worden. Pinnen is mogelijk.
Wanneer een workshop uit twee dagdelen bestaat, dan dient er na de eerste les afgerekend te worden.
Er geldt een minimum van 2 en een maximum van 8 personen.

Wil je je aanmelden? Stuur dan een e-mail naar dianadiepmaat@hotmail.com of bel naar 06-40226817. Dan kunnen we gezamenlijk een datum afspreken.

Zit er op dit moment niets voor je tussen? Hou dan de pagina in de gaten voor updates: er worden regelmatig nieuwe workshops toegevoegd!

Klok decoreren. Kosten € 15,00

Een klok van mdf naar eigen idee decoreren met acrylverf en acrylstiften. Hoe leuk is dat! Een unieke klok die past in elk interieur. Na afloop krijg je een uurwerkje apart mee. Dat is tenslotte een kwetsbaar onderdeel.
De klok is zo’n 30 cm. breed en iets minder hoog. Daar is vast wel een plekje voor te vinden!

Landschap in Panpastel. Kosten: € 25,00

Van een (vakantie)foto of ander plaatje (dit kun je zelf meenemen of bij mij uitzoeken), maak je een prachtig schilderijtje in Panpastel. Met tools, waaraan een sponsje wordt bevestigd, ga je schilderen met pastel. Dit dien je thuis wel in te lijsten met een passe-partout achter glas. Pastel is kwetsbaar.

Schildpad. Kosten: € 35,00 (twee dagdelen)

Van een kei en zelfhardende klei maken we de eerste les een schildpad. De tweede les gaan we schilderen met acrylverf. Natuurgetrouw of helemaal naar eigen fantasie. Dat is aan jou!

Pantybaby. Kosten: € 20,00

Van pantykousjes en een sok maak je een schattige pantybaby. Lekker priegelen met naald en draad en wat fantasie. Heb je zelf leuke sokken gevonden (maat 38/39), dan kun je die eventueel meenemen. Het is wel belangrijk dat er geen tekst op de onderkant van de voet staat.

Decoupagedier. Kosten: € 20,00

Er is keuze uit verschillende dieren en vele soorten decoupagepapier. Maak het lekker bont, of houdt het juist mooi rustig.

Brusho. Kosten: € 20,00

Je krijgt een aantal pagina’s uit een oud boek waarop je met Brusho prachtige vogels gaat schilderen. Brusho is een aquarelverf in poedervorm waar heel aparte kleureffecten mee gemaakt kunnen worden. Ook wanneer je geen enkele ervaring heeft met aquarel is dit heel goed te doen.

Wolvilten. Kosten: € 20,00

Met gekaarde wol en een viltnaald maken we een schattig beertje.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

^